Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 200 g Weizenmehl, Type 405
- 400 g Roggenmehl, Type 1150
- 2 Pck. Sauerteig, flüssig (à 75 g), z.B. von Seitenbacher
- 2 ½ TL Salz
- 10 g Honig
- 35 g Sonnenblumenkerne
- 35 g Leinsamen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min
Dunkles Landbrot
3h
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Sesambrot
2h
Graubrot
2h
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1 Std. 10 Min
Vollwertbrot
2u. 20min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Roggenmischbrot
1hod. 15min
Körnerbrot
1 Std. 40 Min