Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 200 g Weizenmehl, Type 405
- 400 g Roggenmehl, Type 1150
- 2 Pck. Sauerteig, flüssig (à 75 g), z.B. von Seitenbacher
- 2 ½ TL Salz
- 10 g Honig
- 35 g Sonnenblumenkerne
- 35 g Leinsamen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dunkles Landbrot
3h
Landbrot Backhausart
1h 40min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1h 10min
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Vollwertbrot
2h 20min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Roggenmischbrot
1h 15min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Sesambrot
2h
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Körnerbrot
1h 40min