Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Butter zum Einfetten der Backform
- Haferflocken zum Ausstreuen der Backform
- 500 g Dinkelkörner
- 370 g Buttermilch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Honig
- 250 g gemischte Samen, z.B. Sesam, Kürbiskerne, Leinsamen, Walnüsse, Sonnenblumenkerne
- 2 TL Salz
- 1 TL Backmalz (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 468 kJ / 112 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Kürbiskernbrot
3sa 30 dk
Leinsamenbrot
1h 30min
Dinkel-Roggen-Brot
1sa 15 dk
Dinkel-Möhren-Brot
1 godz. 40 min
Vollwertbrot
2h 20min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Roggenmischbrot
1sa 15 dk
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Sesambrot
2 Std.
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min