Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Dinkel
- 50 g Buchweizen
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Besprühen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Leinsamen
- 75 g Sesam
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 50 g Haferflocken, zart
- 1 TL Salz
- 10 g Obstessig
- Butter zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.1 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Hafer-Körner-Brot
11小时 40 分钟
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Dinkel-Möhren-Brot
1 godz. 40 min
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Sesambrot
2 Std.
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Körnerbrot
1 godz. 40 min