Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Dinkel
- 150 g Roggen
- 300 g Weizenmehl (Type 1050)
- 40 g Hefe, grob zerbröselt
- 2 TL Sauerteig, trocken
- 1 Prise Zucker
- 2 TL Brotgewürz (isteğe bağlı)
- 2 TL Salz
- 30 g Apfelessig
- 350 g Wasser, lauwarm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 335 kJ / 80 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Sesambrot
2 Std.
Fitnessbrot
1h 45min
Roggen-Dinkel-Brot
8 godz.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Bauernbrot
2h 20min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Roggenmischbrot
1h 15min