Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Butter zum Einfetten
- 440 g Weizen
- 300 g Dinkel
- 550 g Wasser
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 30 g Weißweinessig
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 527 kJ / 126 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Dinkel-Körner-Brot
2h 50 min
Hafer-Körner-Brot
11h 40 min
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 Std. 30 Min
Vollwertbrot
2h 20min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Sesambrot
2u.
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Körnerbrot
1 godz. 40 min