Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Butter zum Einfetten
- 440 g Weizen
- 300 g Dinkel
- 550 g Wasser
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 30 g Weißweinessig
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 527 kJ / 126 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Joghurtbrot
2hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Sesambrot
2hod.
Dinkel-Malz-Brot
1ωρ. 40 λεπτ.
Vollwertbrot
2h 20min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min.
Dinkel-Körner-Brot
2h 50min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1ωρ. 30 λεπτ.
Nuss-Buttermilch-Brot
2hod.
Körnerbrot
1ωρ. 40 λεπτ.