Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Buttermilch
- 350 g Roggenmehl Type 997
- 150 g Weizenmehl Type 405
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Salz
- ½ TL Brotgewürz
- 1 EL Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 306 kJ / 73 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Landbrot Backhausart
1hod. 40min
Bierbrot
2 godz.
Dunkles Landbrot
4h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Sesambrot
2 godz.
Fitnessbrot
1 godz. 45 min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Graubrot
2 godz.
Roggen-Malzbier-Brot
2hod. 20min
Dinkel-Roggen-Brot
1 godz. 15 min
Nuss-Buttermilch-Brot
2 godz.
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min