Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Dinkelkörner
- 1650 g Wasser
- 10 g Honig, flüssig
- 450 g Roggenmehl Type 1150
- 200 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 1 Pck. Trockenhefe
- 3 TL Salz (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 680 kJ / 162 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Bierbrot
2hod.
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Dunkles Landbrot
3h
Einfaches Mischbrot
3h 40 min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Dunkles Landbrot
4h
Weizen-Dinkel-Brot
1hod. 30min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20 min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Sesambrot
2hod.