Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 30 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 200 g Soja-Joghurtalternative natur
- 100 g Orangensaft
- 15 g Zitronensaft
- 20 g Rapsöl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Piment
Salat
- 50 g Mandeln
- ½ Bund Minze, abgezupft (10 g)
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- 200 g Bulgur
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginen-Bulgur-Salat
1 Std. 30 Min
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25 Min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Couscoussalat
50 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Bulgursalat
45 Min
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35 Min
Curry-Möhren-Nudelsalat
35 Min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min
Quinoa-Salat
35 Min