Uyumlu sürümler
Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Galleta de parmesano
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla sin sal, fría y en trozos
- 2 pizcas de sal
- 50 g de agua
Bavarois de betabel
- 18 g de grenetina en polvo
- 100 g de agua
- 500 g de betabel cocido, en trozos (3 cm)
- 2 pizcas de pimienta de cayena molida
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 3 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 200 g de salmón ahumado en rebanadas finas
- eneldo fresco para decorar
- aceite, el necesario para engrasar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1675 kJ / 400 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 994 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de jitomate
30 Min
Botana sorpresa
15min
Risotto con parmesano
30 Min
Costalito de brie
30 Min
Tapenade rústico
10 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Arroz en caldo de jitomate
30 Min
Choco-rol de chocolate
30 Min
Tapenade de aceitunas negras
5min
Dip de pimiento
5min
Dip de espinaca y alcachofa
20min
Jocoque casero
15 godz.