Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Dough
- 360 g baker's flour, plus extra to dust
- 40 g rye flour
- 2 tsp salt
- 220 g filtered water
- ice cubes (approx. 10)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 994 kJ / 236.7 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 45.1 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 558.3 mg
Alternatif tarifler
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 Std. 10 Min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 Std. 5 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Everyday sourdough loaf
4h 20min