Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilaf
- 300 g basmati rice
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 pinch saffron
- 1 tsp rose water
- 2 tsp salt
- 40 g ghee
- 4 fresh curry leaves
Tarka
- 60 g brown onion
- 60 g ghee
- 1 cinnamon quill
- 4 cardamom pods, seeds only
- 1 dried bay leaf
- 1 pinch ground nutmeg
Assembly
- 50 g roasted salted cashew nuts, cut into pieces
- 1 lemon, juice only (approx. 40 g)
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 911.9 kJ / 217.1 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 15.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 859.4 mg
Alternatif tarifler
Cucumber and mint raita
30 min
Dosa with spiced potato filling
17h 40 min
Date and tamarind chutney
8 godz. 50 min
Chai masala tea
15 分钟
Coriander chilli chutney
5min
Sambhar
1sa 30 dk
Tamarind chutney
5min
Pilau rice
30 min
Tarka dal
30 min
Bombay aloo
40 min
Jeera rice (Cumin rice)
20 min
Amritsari dal
26 Std.