Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Canelé and coffee ganache
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted, to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dry Marsala wine
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¼ tsp sea salt
- 100 g thickened cream
- 1 ½ tsp instant granulated coffee
- 10 g unsalted butter
- 90 g white chocolate, broken into pieces
Mascarpone icing
- 100 g cream cheese
- 100 g mascarpone cheese
- 10 g icing sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1299.2 kJ / 310.5 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 169.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pear and ginger paste
26h 25min
Stout Beer Ice Cream Float
Değerlendirme yok
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4h 30min
Souffle pancakes with berries
40 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Brandy snaps
30 min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Gluten Free Brownies
1h 20 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM6)
45min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min