Torta caprese with raspberry jelly
TM6 TM5 TM31

Torta caprese with raspberry jelly

4.7 (60 değerlendirme)

Malzemeler

Cake

  • 150 g butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
  • 250 g dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
  • 250 g blanched almonds
  • 250 g raw sugar
  • 6 eggs, room temperature
  • 1 tbsp baking powder
  • 1 tbsp cocoa powder
  • 50 g Amaretto® liqueur (optional)

Whipped chocolate ganache

  • 100 g dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
  • 80 g pouring (whipping) cream

Raspberry jelly

  • 10 g freshly squeezed lemon juice
  • 20 g caster sugar
  • 1 ½ tsp agar agar powder
  • 200 g raspberries, plus extra to decorate (see Tips)

Besin Değeri
şuna göre 1 slice
Kalori
2313.5 kJ / 550.8 kcal
Protein
10.3 g
Karbonhidrat
45.1 g
Yağ
37.2 g
Doymuş Yağ
16 g
Lif
3.8 g
Sodyum
173.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler