Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Besin Değeri
- şuna göre 915 g
- Kalori
- 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
- Protein
- 88 g
- Karbonhidrat
- 455.9 g
- Yağ
- 14.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 66.6 g
- Sodyum
- 3970.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mother sourdough starter
108h 20min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Beetroot soup (gut health)
40min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Değerlendirme yok
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Spelt Bread
1h 45min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Warming amaranth porridge
50min
Spelt bread rolls
1h 45min
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min