Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Besin Değeri
- şuna göre 915 g
- Kalori
- 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
- Protein
- 88 g
- Karbonhidrat
- 455.9 g
- Yağ
- 14.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 66.6 g
- Sodyum
- 3970.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fruit and nut loaf
27h 50 min
Rye bread rolls
12h
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30 min
Rustic homemade tofu
24 Std. 30 Min
Steamed wholemeal bread
2h
Wholegrain scones
30min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Leek quiche
1h 20 min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Vegan butter
8h 5min
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4h 20min