Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 30 g raw sugar
- 20 g raw almonds
- 210 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g cocoa powder
- 130 g unsalted butter, chilled, plus extra for greasing
- 1 pinch salt (optional)
- 1 egg yolk
- ¼ tsp natural almond extract
- 1 - 2 tsp water
Filling
- 230 g raw almonds
- 140 g white sugar
- 200 g dark chocolate
- 130 g unsalted butter
- 4 eggs
- 1 tsp natural almond extract
- 2 pears, peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)
Apricot glaze
- 50 g apricot jam
- 1 tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1779.5 kJ / 423.7 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 29.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 41.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche fruit tarts
4h
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Chocolate and pear cake
1h 30 min
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Lime sour cream bundt cake
50min
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min
Almond and pear tart
40 Min
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.