Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 30 g raw sugar
- 20 g raw almonds
- 210 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g cocoa powder
- 130 g unsalted butter, chilled, plus extra for greasing
- 1 pinch salt (optional)
- 1 egg yolk
- ¼ tsp natural almond extract
- 1 - 2 tsp water
Filling
- 230 g raw almonds
- 140 g white sugar
- 200 g dark chocolate
- 130 g unsalted butter
- 4 eggs
- 1 tsp natural almond extract
- 2 pears, peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)
Apricot glaze
- 50 g apricot jam
- 1 tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1779.5 kJ / 423.7 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 29.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 41.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1sa 30 dk
Mixed berry clafoutis
40 dk
Orange and almond cake
2sa 20 dk
Raspberry and lemon flan
1sa
Cardamom and lime syrup cake
1h 35min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Panforte
1sa 30 dk
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Persian Love Cake
1h 15min
Pear Frangipane
1sa 30 dk
Chocolate fondant cake
40 dk
Santiago cake
1 Std. 20 Min