Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery stalk, cut into thin slices (5 mm)
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnising
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 34.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 2166.5 mg
Alternatif tarifler
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Goulash soup
2h 35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Beef "Burgundy"
40 min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Irish lamb stew
6h 20 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Irish stew
1 Std. 30 Min