Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pulled Pork
- 5 oz red onions, in pieces
- 1 garlic clove
- 3 tbsp taco seasoning
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz Worcestershire sauce
- 1 oz dark brown sugar
- ½ oz soy sauce
- 14 ½ oz canned diced tomatoes
- 1 oz tomato paste
- 8 oz water
- 1 ½ tbsp corn starch
Salad and Assembly
- 1 Fuji apple, cored, quartered, thinly sliced
- 1 fennel bulb, cored, halved, thinly sliced
- 2 oz arugula
- 1 lemon, juice only
- bread, of choice
- 1 avocado, thinly sliced
- sour cream, to garnish
- fresh cilantro leaves, to garnish
- 2 limes, in wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2510 kJ / 600 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 1185 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1sa 20 dk
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Chocolate Cream Pie
5 godz. 55 min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2h 35min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min