Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 Std. 5 Min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 Std.
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Değerlendirme yok
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Hamburger Buns with Stout Beer
3óra
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 godz. 30 min
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6h 10min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min