Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Mediterranean Chicken
35 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Holiday Brisket
6sa 55 dk
Beef Barbacoa
2h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min