Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Sausage
- 2 oz yellow onions, halved
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 14 oz uncooked pork sausages, casings removed, cut in pieces
- 1 tsp balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 3 fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Assembly and Serving
- 2 oz white wine
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
- 2 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- fresh basil leaves, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1810.6 kJ / 432.8 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 godz.
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
1 godz. 45 min
Southern Mac & Cheese
30 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Southern Banana Pudding
4 godz. 45 min