Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 700 - 1000 g de nabos, pelados y en trozos (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 163 kJ / 39 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 23 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Calabacitas al vapor
25 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Cuartos de pera al vapor (500-800 g) en Varoma
25 min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Değerlendirme yok
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min