Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 600 - 1000 g de chirivía, peladas y en trozos (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 265 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40min
Huevos medios suaves (2 piezas)
20min
Huevos medios (2 piezas)
20min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30min