Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Queso fresco (paneer)
- 1500 g de leche entera
- 4 cdas de vinagre blanco
Curry de espinaca
- 1 cditas comino en polvo
- 1 cditas semilla de cilantro, molida
- 50 g de cebolla, en trozos
- 15 g de ajo
- 10 g de jengibre, pelado y en rebanadas
- 20 g de mantequilla sin sal, em cubos
- 100 g de crema (18% grasa)
- 400 g de hojas de espinaca fresca
- sal marina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- jugo de limón amarillo, al gusto
- aceite vegetal, el suficiente para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 min
Pollo tika masala
6 Std. 40 Min
Pasta de curry tailandés
30 Min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 godz. 40 min
Garam masala
5 Min
Curry indio de verduras
40 min
Curry tailandés
40 min
Coliflor tikka masala
30 Min
Garam masala - Subcontinente indio
5 Min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 min