Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Protein
- 73.3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1937.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine d'agneau sucré (m'rozia)
3h 15min
Mélange pour marinade de viande
5 Min
Lotte à la diepoise
40 min
Acras de morue
24 Std.
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Tempura de calamars
40 min
Blanquette de ris de veau
1h 50min
Poulpe mariné
7u. 5min
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 min
Bouillon de volaille riche en collagène
12h 10 min
Gambas au romarin
40 min
Accras de julienne
45 min