![Calamars sous-vide Calamars sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1e12c653b6266487f7678fb0d456661b/Derivates/597d0b1944f185cbd608656864f02a00ddfca798.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Protein
- 73.3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1937.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 分钟
Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide
1hod. 10min
Gigot d'agneau sous-vide
5 godz. 15 min
Chips de légumes au four
1sa 45 dk
Travers de porc sauce au café
40 分钟
Bar à la portugaise
2h
Caramel liquide
35min
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Bouillon volaille riche en collagène
12 Std. 10 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 dk
Beignets hollandais (Oliebollen)
1sa 45 dk