Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'huile de friture
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 2 branches de thym citron, effeuillées
- 1 jaune d'œuf
- 150 g d'eau très froide
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de fécule
- 100 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 800 g de calamars, coupés en anneaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 259.8 kJ / 61.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 69.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beignets de crevettes
35 Min
Tempuras de légumes et crevettes
25 Min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 Min
Raviolis de crevettes
50 Min
Soupe de moules à la citronnelle
40 Min
Soupe de moules à la citronnelle
55min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
13h 20min
Poulpe mariné
7h 5min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1 Std. 50 Min
Brochettes de kefta
55min
Crevettes à la chermoula
40 Min