Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'huile de friture
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 2 branches de thym citron, effeuillées
- 1 jaune d'œuf
- 150 g d'eau très froide
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de fécule
- 100 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 800 g de calamars, coupés en anneaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 259.8 kJ / 61.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 69.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rouille
10 Min
Calamars sous-vide
4hod. 15min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 min
Acras de morue
24 Std.
Solettes meunière
25 min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1 godz. 15 min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 godz. 30 min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1h 5min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 godz.
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50min
Sauce chimichurri
5 Min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 godz. 25 min