Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90 mg
Alternatif tarifler
Crème anglaise Mode Sauce
15 dk
Caramel de base
25 min
Sous-vide côtes de porc
2h 50 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Sous-vide poitrine de bœuf
12ωρ. 25 λεπτ.
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4sa
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min