Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide joues de porc
8h 30min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10min
Sous-vide médaillons de veau
1 Std. 55 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min.
Sauce hollandaise
15min
Sauce soubise
30 min
Caramel de base
25min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide côtes de porc
2h 50 min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sous-vide magrets de canard
2h