Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 10 g di zenzero, radice fresca a fette sottili
- 1 cucchiaino di sale
- 1 dado per brodo vegetale
- 280 g di lenticchie secche, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 11.5 g
Alternatif tarifler
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Fave al guanciale
35min
Fave in umido
1h
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Zuppa di bietole
35min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Piselli in umido
1h 10min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Zuppa di lenticchie
50min