Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di radice fresca di zenzero
- 60 g di olio di semi di mais
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino colmo di curry in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 dado per brodo vegetale
- 280 g di lenticchie secche, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 11.5 g
Alternatif tarifler
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35min
Zuppa di lenticchie
50 Min
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Cavati con le fave
13h 20min
Zuppa di bietole
35min
Fave in umido
1 Std.
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min