Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
-
800
g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
veya 800 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 - 5 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo al tonno
45min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2u. 5min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20min
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Sugo classico
55 min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo pomodoro e ricotta
1 Std.
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min