Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g pork ribs, cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion, cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Braised pork belly
55 min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Rice Wine Chicken
30min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.