Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g pork ribs, cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion, cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min