Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 421 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 dk
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Chai Buey
1hod. 45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
Değerlendirme yok
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5 min
Coconut and Osmanthus Jelly
3sa 20 dk
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Rice Wine Chicken
30min