Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 421 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mapo tofu
15min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Long Bean Rice
1h 10 min
XO sauce
1u. 50min
Mushroom Beef Balls
50 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1u. 50min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min