Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed
- 1 tbsp fresh ginger juice
- 1 pinch salt
- 45 g glutinous rice wine (huangjiu)
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1 tsp wolfberries (goji)
- 1200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1607 kJ / 381 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 247 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Tomato-egg soup
20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Stir Fried Whole Fish
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h