Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed
- 1 tbsp fresh ginger juice
- 1 pinch salt
- 45 g glutinous rice wine (huangjiu)
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1 tsp wolfberries (goji)
- 1200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1607 kJ / 381 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 247 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised Eggs
Değerlendirme yok
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Steamed Papaya Milk
50min
Oil-free honey chicken wings
50min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Tomato-egg soup
20min