Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed
- 1 tbsp fresh ginger juice
- 1 pinch salt
- 45 g glutinous rice wine (huangjiu)
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1 tsp wolfberries (goji)
- 1200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1607 kJ / 381 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 247 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min