Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g roasted pork, cut in 1 cm strips
- 5 sprigs leek, cut in 3 cm strips
- 2 tsp light soy sauce
- 20 g water
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 106 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Braised pork belly
55 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Ginger Pork
25 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Seafood Porridge
45 min