Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g roasted pork, cut in 1 cm strips
- 5 sprigs leek, cut in 3 cm strips
- 2 tsp light soy sauce
- 20 g water
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 106 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Mapo tofu
15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Rice Wine Chicken
30min
Chai Buey
1h 45min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Seafood Porridge
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Taiwanese three cup chicken
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3h