Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pork shoulder loin, cold
- 1 tsp salt
- 3 cm spring onions
- 3 garlic cloves
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g tapioca starch
- 60 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 800 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 226 kJ / 54 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 127 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yam Rice
45min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Shallot Oil
25min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min