Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g eggplant, cut into thin long slices (approx. 3 mm)
- extra virgin olive oil spray
Filling
- 130 g cauliflower, broken into florets
- 100 g carrot, cut into pieces
- 40 g eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 10 g extra virgin olive oil
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 10 g tomato paste
- 1 tbsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Sauce
- 1 garlic clove
- 10 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g ricotta (see Tips)
- 150 g bocconcini, sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1326.1 kJ / 315.7 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 593.9 mg
Alternatif tarifler
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Zucchini lasagne
1h 30min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.