Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g eggplant, cut into thin long slices (approx. 3 mm)
- extra virgin olive oil spray
Filling
- 130 g cauliflower, broken into florets
- 100 g carrot, cut into pieces
- 40 g eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 10 g extra virgin olive oil
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 10 g tomato paste
- 1 tbsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Sauce
- 1 garlic clove
- 10 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g ricotta (see Tips)
- 150 g bocconcini, sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1326.1 kJ / 315.7 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 593.9 mg
Alternatif tarifler
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5sa 40 dk
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.