Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g pickled cucumber, cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroot, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut into small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen green peas
- 100 g sauerkraut (isteğe bağlı)
- 50 g spring onions/shallots, cut into thin slices
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g oil
- 20 g white wine vinegar (isteğe bağlı)
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Rice salad
1h
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Warm beetroot dish
50 min
Asparagus and pea omelette
20min
Tuscan bean soup
30 Min
Beetroot salad
10 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Marinated capsicum
55 min
Spiralised vegetable soup
9h
Artichoke and bean ragout
1h 30 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min