Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- farina tipo 00 q.b.
-
4
filetti di sogliola freschi (100 g l'uno)
veya 4 filetti di sogliola surgelati, decongelati (100 g l'uno) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di burro
- 500 g di acqua
- 150 g di maionese
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 18.1 g
- Yağ
- 30.7 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Sogliola al vapore con piselli
40 min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Platessa al pomodoro
30 min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 min