Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cipolla in quarti (50 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 30 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 4 salamelle di maiale, fresche doppie (600 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2385 kJ / 570 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 48.8 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Costine in umido
1hod. 20min
Ossibuchi agli asparagi
1ωρ. 30 λεπτ.
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1hod.
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Cassoeula
1hod. 25min
Catalogna con olive e capperi
50 min
Trippa in umido
1h 10 min
Costine di maiale alle verze
1hod. 20min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Fegato alla veneziana
35 λεπτ.
Contorno di verza
35 λεπτ.