Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cipolla in quarti (50 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 30 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 4 salamelle di maiale, fresche doppie (600 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2385 kJ / 570 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 48.8 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolo rosso stufato
45 min
Catalogna con olive e capperi
50min
Contorno di verza
35 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Cassoeula
1 godz. 25 min
Crauti e würstel
35 min