Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
30
g di Parmigiano reggiano a pezzi
veya 30 g di pecorino Romano a pezzi - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
- 450 g di acqua
- 450 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Broccoli stufati
40min
Spinaci al burro
30min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min