Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de foie de porc, en cubes
- 1 oignon, en morceaux
- 200 g d'échine de porc, désossée, en cubes
- 6 brins de persil frais
- 1 feuille de laurier frais, coupée en trois
- 100 g de veau, en cubes
- 100 g de gorge de porc
- 1 feuille de laurier
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'armagnac
- 1 c. à café de quatre-épices
-
50
g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
veya 50 g de noisettes décortiquées - sel
- poivre moulu
- 1 crépine de porc
- Besin Değeri
- şuna göre 400 gramme
- Kalori
- 5531 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 132 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 77 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce gribiche
15min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Terrine de canard
24h
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Pâté de campagne
48 Std.
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h