Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème renversée au caramel
4h 50 min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Coulis de fruits
10 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Tiramisu pêche-lavande
3 godz. 20 min
Gaspacho aux tomates et yaourt
13 Std. 15 Min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1h 15min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30 min
Confiture de fruits tropicaux et fraises sauvages
1 Std.