Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 160 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 branche de romarin frais, effeuillé (voir "Conseil(s)")
- 50 g de compote de pommes
- 1 jaune d'œuf
- 20 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
La garniture
- 100 g de confiture d'abricots, allégée en sucre
- 100 g d'amandes en poudre
- 1 œuf
- 500 g d'abricots frais (de petite taille), coupés en deux
- ½ branche de romarin frais, effeuillé
- 40 g d'amandes émondées, concassées
- 1 c. à soupe de miel liquide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2383 kJ / 569 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte aux abricots façon crumble
3 Std. 20 Min
Tarte abricot-framboise
1 godz. 15 min
Pâté aux prunes
1 godz.
Tarte à l'abricot et aux cacahuètes
1 godz. 15 min
Gâteau aux prunes
1 godz. 15 min
Crumble Fraises et amandes
35 min
Clafoutis abricot, chèvre et amandes
40min
Petits clafoutis aux cerises
45 min
Tarte aux pommes express
50 min
Tarte aux poires à l'ancienne
1h 10min
Crumble pomme-kiwi
45 min
Crumble pomme-poire à l'huile de coco
1 godz. 20 min