Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Estragon-Senfbutter
- 5 Stängel Estragon, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL körniger Senf
- 1 TL Senf
- ½ TL Zitronenschale
- ½ TL Meersalzflocken
- 4 - 5 Prisen Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
Nackensteaks
- 1300 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Schweinenackensteaks, mariniert (à ca. 150 g)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2306 kJ / 550 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 49 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1óra 30p
Smoked Gulasch mit Bacon
4óra
Sauerbraten mit Spätzle
53h
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1óra 30p