Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Entenbrust à l'Orange
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Entenbrust, mit Haut (250-350 g), 3 cm dick (z. B. Barbarie Entenbrust)
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Orange, unbehandelt, klein, in 4 Scheiben (3-5 mm)
Orangen-Zabaglione und Fertigstellung
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer, nach Geschmack
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, nach Geschmack
- 3 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1752 kJ / 419 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min