Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 170 g)
- 40 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
-
1
EL brauner Zucker
veya 1 EL Honig - 1 EL Paprika edelsüß
-
¼ - ½
EL Chili, gemahlen, nach Geschmack
veya 1 rote Chilischote, frisch, gehackt - ½ TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
-
1
TL Knoblauch, gemahlen
veya 1 Knoblauchzehe, gehackt - 500 g Möhren, in schrägen Stücken (ca. 3 cm)
- 80 g Butter, in Stücken
- 40 g Ahornsirup
-
1
TL Thymian, getrocknet
veya 1 TL frische Thymianblättchen - 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer
- 1200 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2056 kJ / 491 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 561 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 Std. 20 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Schweinefilet in pikanter Kokos-Sauce mit Naanbrot und Gurkensalat
1h 45 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Slow Cooking Beef Madras
3 godz.