Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 170 g)
- 40 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
-
1
EL brauner Zucker
veya 1 EL Honig - 1 EL Paprika edelsüß
-
¼ - ½
EL Chili, gemahlen, nach Geschmack
veya 1 rote Chilischote, frisch, gehackt - ½ TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
-
1
TL Knoblauch, gemahlen
veya 1 Knoblauchzehe, gehackt - 500 g Möhren, in schrägen Stücken (ca. 3 cm)
- 80 g Butter, in Stücken
- 40 g Ahornsirup
-
1
TL Thymian, getrocknet
veya 1 TL frische Thymianblättchen - 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer
- 1200 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2056 kJ / 491 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 561 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 godz. 30 min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3 Std. 30 Min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 godz. 20 min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min