Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 1 citron jaune
- 5 artichauts poivrade
Les pâtes
- 30 g de parmesan, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre
- 300 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni (pâtes langue d'oiseau)
- 150 g de vin blanc sec
- 600 g de fumet de poisson chaud
- 20 coques fraîches, préalablement dégorgées
- 20 moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 botte d'asperges vertes
- parmesan, en copeaux pour la finition
- 1 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2110 kJ / 503 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béchamel
20min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Caramel de base
25min
Crêpes suzette
2 godz. 15 min
Ratatouille provençale
1 godz.
Pâte à tartiner au cacao sans sucre
5 Min
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4 godz. 30 min
Aubergines farcies aux chipolatas
1 godz. 10 min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 godz.
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Riz aux champignons et chorizo
40min