Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 2 bouquets d'aneth frais
- 150 g de gros sel
- 150 g de sucre
- 1 filet de saumon frais épais de 1 kg avec la peau
- 2 c. à soupe d'aquavit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1415 kJ / 340 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie-gras mi-cuit
50h
Magret de canard séché aux épices
360h
Tarama et ses miniblinis
1h 45 min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30 min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Bisque de homard au paprika
1sa 20 dk
Saumon gravlax à la betterave
24h
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15 min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Tarama maison, toasts de concombre
3 godz. 25 min