Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de coques fraîches, type tellines
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 2 gousses d'ail, pelées et fendues en deux
- 100 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 795 kJ / 191 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anchoïade
15 min
Aïoli traditionnel
10min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Pois gourmands farcis au crabe
45 Min
Ormeaux à la persillade verte
30 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.