Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 300 - 400 g d'abricots frais, coupés en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 193 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pommes vapeur (200-400 g)
20 Min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min
Quartiers de poire vapeur
25min
Prunes vapeur
25min
Pêches vapeur
20 Min
Demi-poires vapeur (500-800 g)
30 Min
Pêches vapeur (300-450 g)
15 Min
Abricots vapeur
20 Min
Navets vapeur (200-600 g)
30 Min
Chou vapeur (300 g)
15 Min
Poivron vapeur (100-300 g)
15 Min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15 Min