Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 193 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Demi-poires vapeur
20 Min
Pommes vapeur
25 Min
Quartiers de poire vapeur
25 Min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 Min
Prunes vapeur
25 Min
Pêches vapeur
20 Min
Prunes vapeur (200-400 g)
20 Min
Pêches vapeur (300-450 g)
15 min
Abricots vapeur (300-500 g)
20 Min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15 min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 Min
Poivron vapeur (100-300 g)
15 min