Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g de chair de potiron, en cubes
- 1000 g de lait
- 1 gousse d'ail
- 1 clou de girofle
- 5 brins de thym frais
- 4 pincées de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de vermicelles
- 70 g de parmesan, en copeaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1146 kJ / 273 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 Min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50 min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 min
Soupe de poireau gratinée
55 min
Velouté de courgettes
45 min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Velouté de carottes
30 min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55 min
Soupe au potiron
50 min
Soupe de potimarron
35 min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 min