![Velouté de potiron, vermicelles et parmesan Velouté de potiron, vermicelles et parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04471c41d9d19e8951d3456dbbf14345/Derivates/066f7b27d3479c6d41d43233243dd9b80fbffe1f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g de chair de potiron, en cubes
- 1000 g de lait
- 1 gousse d'ail
- 1 clou de girofle
- 5 brins de thym frais
- 4 pincées de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de vermicelles
- 70 g de parmesan, en copeaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1146 kJ / 273 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Soupe à l'oignon gratinée
30 Min
Soupe de patate douce au lait de coco et curry
25 Min
Velouté de carottes au cheddar
50 Min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55sa
Soupe au potiron
50 Min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 Min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 Min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55 Min
Soupe poireau-pomme de terre
1 Std.
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 Min
Soupe de potimarron
35 Min
Velouté de carottes
30 Min