Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Petto d'anatra
- 4 petti d'anatra con la pelle (circa 170 g cad.)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Salsa di more
- 250 g di more
- 30 g di zucchero
Purè di sedano rapa
- 800 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 1200 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35 min
Filetto di maiale e fragole
1 godz. 25 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1 godz.
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Marinatura alla salsa di soia e miele
15 Min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 godz.
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 Min
Purè di sedano rapa
35min