Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Petto d'anatra
- 4 petti d'anatra con la pelle (circa 170 g cad.)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Salsa di more
- 250 g di more
- 30 g di zucchero
Purè di sedano rapa
- 800 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 1200 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Vellutata di zucca e scampi
2h
Moqueca
1h 20 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Gazpacho di carote
10 Min
Zuppa del pescatore
50min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h