Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La glace à vanille (la veille)
- 200 g de lait
- ½ gousse de vanille
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
- 120 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5839 kJ / 1393 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 190.5 g
- Yağ
- 61.5 g
- Doymuş Yağ
- 39.5 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 220.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5 Std.
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 Std. 30 Min
Minipavlovas
3h 45min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2sa 30 dk
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2sa 30 dk
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Choux chantilly et fruits rouges
2sa